Zariadenia Sous-Vide

SousVide – metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách varené dlhý čas pri nízkej, presne stanovenej teplote.

Kategórie

Vyhľadať
Vyhľadať

SousVide – metóda varenia, pri ktorej sú potraviny zabalené vo vákuových vreckách varené dlhý čas pri nízkej, presne stanovenej teplote.

Prehľad ochrany osobných údajov

Táto webová stránka používa cookies, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepší užívateľský zážitok. Informácie o súboroch cookie sú uložené v prehliadači a vykonávajú také funkcie, ako je napríklad rozpoznávanie vás pri návrate na našu webovú stránku a pomáhajú nášmu tímu pochopiť, ktoré časti webovej stránky sú pre vás najzaujímavejšie a najužitočnejšie.

Bližšie informácie nájdete na tejto adrese: Pravidlá ochrany súkromia